Fazilet Kibritoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Öğrencileri en az kısıtlayıcı ortamda; gelişim alanlarında bireyi kendi kendine yeterli hale getirmek. Toplumla kaynaşmalarını sağlayan bir eğitim anlayışı ile hizmetlerimizi sürdürmek.

Misyon: Özel öğrencilerimiz için eğitim programları ve yöntemleri uygulayarak öğrencilerimize gerekli özel eğitim hizmeti vermektir.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA:08.50 BİTİŞ: 14.20
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULUMUZUN SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5052582067

WEB - https://faziletkibritoglubirincikademe.meb.k12.tr

Adres - BELEDİYE EVLERİ MAH. 84224 SK. MEHMET BEDIA KIPRI ILKOKULU BLOK NO 4A ÇUKUROVA / ADANA

Yerleşim Yeri - ÇUKUROVA İLÇE MERKEZ

Ulaşım ULAŞIM SIKINTISI BULUNMAMAKTADIR.RUH SAĞLIĞI HASTANESİNE GİDEN OTOBÜS VE METRO İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇEYE UZAKLIK:0 ÇUKUROVA İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.